Over ons

Trekhaak Service Laarbeek is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaak Service Laarbeek accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.

Trekhaak Service Laarbeek is al ruim 15 jaar actief in de wereld van de trekhaakmontages. In deze periode heeft Trekhaak Service Laarbeek een brede expertise opgebouwd, die zij graag inzet voor een excellente klantgerichte service.

Trekhaak Service Laarbeek is een merknaam van Autobedrijf SARO. Een Het team van Autobedrijf SARO heeft de kennis en knowhow en alle teamleden hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn aangesloten bij de formule Trekhaakcentrum. Trekhaakcentrum.nl ondersteunt de bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van onze trekhaakspecialisten resulteert dit in de beste keus voor elke potentiële klant.

Een trekhaak is voor de meeste mensen niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn, wij merken dat de kans groot is dat u zich vandaag bedenkt, morgen een trekhaak nodig te hebben. Wij doen onze uiterste best om dat te realiseren en krijgen dat in veel gevallen voor elkaar.

Onze medewerkers maken de organisatie, Een persoonlijke band met de klant is daarom voor ons vanzelfsprekend. Zo waarborgen wij de kwaliteit én dat bevordert het vakmanschap.

Trekhaak Service Laarbeek is niet gelieerd aan één specifieke trekhaakfabrikant en neemt daarmee in trekhaakland een unieke onafhankelijke positie in. In veel gevallen worden de voertuigen voorzien van een trekhaak en kabelset van Brink. De passing is vaak goed, de kwaliteit uitstekend en de prijzen acceptabel. Daarnaast kan Trekhaakcentrum.nl rechtstreeks uit de voorraad van Brink leveren en dat betekent dat u in veel gevallen morgen al een trekhaak kunt laten monteren! Indien Brink niet leverbaar is, niets heeft ontwikkeld voor uw auto, te duur is of om een andere reden niet de gewenste leverancier is, kunnen wij ook trekhaken leveren van andere merken zoals Bosal, GDW, Aragon, Westfalia of AutoHak.

Onze eisen met betrekking tot een trekhaakmontage zijn hoog. Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats, daarom wordt na afloop van de montage een checklist afgevinkt waarbij de belangrijkste punten nogmaals worden nagelopen. U bent dus verzekerd van een solide montage. Óók optisch gezien zijn de eisen hoog. Wij gaan niet zonder uw toestemming een uitsparing maken in een bumper. Daarover worden van tevoren altijd afspraken gemaakt. Dan komt het technische aspect zoals het vakkundig installeren van de kabelset en het updaten van de boordcomputer van de auto zodat een perfecte werking wordt verkregen.

De informatievoorziening vinden wij essentieel. Trekhaak Service Laarbeek probeert zo goed mogelijk bereikbaar te zijn om accuraat advies te geven. U kunt via Trekhaakcentrum.nl  dagelijks uw vragen stellen van 09:00 tot 21:00. U kunt dat doen door te bellen, chatten of emailen. Indien wij niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter en wij beantwoorden binnen 24 uur. Ook in het weekend en ook tijdens vakanties, want dan heeft u ons het hardst nodig!

De uitgebreide ervaring van Trekhaak Service Laarbeek staat er garant voor dat zij ook trekhaakoplossingen weet te creëren voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor uw bedrijfsauto’s en camper hebben wij vaak een geschikte oplossing.