Camper trekhaak

Camper trekhaak monteren?
Trekhaak Service Laarbeek is dé specialist op het gebied van trekhaak montages voor campers. Een camper of kampeerauto is geen standaard voertuig, daarom is er ook geen standaard trekhaak voor deze voertuigen. De trekhaken worden op een andere manier gemonteerd dan bij een personenwagen of bestelbus. Met name door het verlengde chassis van de camper dienen er aanpassingen te worden verricht.

Haal meer uit uw camper
Met een trekhaak op uw camper krijgt u nog meer vrijheid om tijdens uw vakantiebestemming de omgeving te verkennen met een ander vervoermiddel zoals een fiets of scooter. Zo kunt u de trekhaak onder andere inzetten voor;

- het vervoeren van paarden, boten, auto’s of motoren
- het trekken van een aanhangwagen of boottrailer

Wanneer u (elektrische) fietsen wilt vervoeren, kunt u ook een achterdrager op uw camper laten monteren. Bij zware lasten zoals motorfietsen of meerdere fietsen, adviseren we ‘compacte aanhangers’.

Afhankelijk van uw wensen, bieden we voor uw camper altijd een passend (trekhaak) oplossing en/of achterdrager.

Trekhaak montage camper
De trekhaakmontage bij een camper of kampeerauto is niet direct ingewikkelder dan bij een auto. Wel bestaat er veel verschil tussen campers. Desondanks kunnen we aan vrijwel iedere camper vakkundig een trekhaak monteren. Bij enkele campers is het noodzakelijk om het chassis te verlengen.

Trekhaak Service Laarbeek verzorgt de complete trekhaakmontage inclusief de eventuele chassisverlenging. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw camper? Vul dan het formulier hiernaast in. Vermeldt zoveel mogelijk voertuiggegevens van uw camper, dan kunnen wij u namelijk beter en sneller van dienst zijn.

Wij zorgen dan ook dat uw camper wordt voorzien van een kwalitatief goede trekhaak die voldoet aan alle goedkeuringseisen.

Wist u dat:
- Trekhaak Service Laarbeek altijd voor bijna alle verschillende campers en kampeerauto’s direct de trekhaken kan leveren?
- De trekhaken ‘thermisch verzinkt’ zijn ter bescherming van roestvorming?
- Bij Trekhaak Service Laarbeek krijgt u op de trekhaak 3 jaar garantie en op de montage 1 jaar.
   U betaalt een voordelige all-in prijs.